Yritys

Musiikkipalvelu Soile on toiminut Kokkolan Halkokarilla vuodesta 2009 lähtien. Päätoimialamme on soitonopetus sekä muskaritoiminta. Meille tärkeintä on tarjota laadukasta, innostavaa ja asiakkaan henkilökohtaiset toiveet huomioivaa opetusta. Opetuksen lisäksi tarjoamme myös ohjelma- tai säestyspalveluja eri tilaisuuksiin.

Yrittäjä Soile Hosionaho toimii pianonsoitonopettajana. Soilella on yli 15 vuoden kokemus sekä musiikinopetuksesta että keikkamuusikon työstä. Lisäksi Soile on viiden 1-10-v lapsen äiti, joten käytännön tuntumaa ja kokemusta lapsista riittää.

Reilu puolet asiakkaistamme on lapsia, mutta toivotamme tervetulleiksi myös aikuisopiskelijat, eläkeläiset, teinit sekä erityislapset. Opetus suunnitellaan aina asiakkaan ja hänen toiveidensa mukaan ja valmiita ”peruspaketteja” löytyy ihan kaikenlaisille asiakkaille.

Kuvia toimitiloistamme, klikkaa suuremmaksi!

Musiikinopetus Kokkola piano pianonsoitonopetus kitaransoitonopetus muskari musiikkileikkikoulu soitonopetus pianonsoitto kitaransoitto musiikki muskarit kokkola Musiikinopetus Kokkola piano pianonsoitonopetus kitaransoitonopetus muskari musiikkileikkikoulu soitonopetus pianonsoitto kitaransoitto musiikki muskarit kokkola Musiikinopetus Kokkola piano pianonsoitonopetus kitaransoitonopetus muskari musiikkileikkikoulu soitonopetus pianonsoitto kitaransoitto musiikki muskarit kokkola Musiikinopetus Kokkola piano pianonsoitonopetus kitaransoitonopetus muskari musiikkileikkikoulu soitonopetus pianonsoitto kitaransoitto musiikki muskarit kokkola Musiikinopetus Kokkola piano pianonsoitonopetus kitaransoitonopetus muskari musiikkileikkikoulu soitonopetus pianonsoitto kitaransoitto musiikki muskarit kokkola