Pianonsoiton opetus

Pianonsoiton opetus on jokaisen asiakkaan tarpeisiin yksilöllisesti suunniteltua, joten se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille soittajille. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvitse olla, mutta myös pidemmälle ehtineet soittajat ja vanhan harrastuksen jatkajat ovat tervetulleita. Oma tavoitteemme on antaa laadukasta opetusta ja hyvää oloa soittamisesta eikä tunneille tuloa tarvitse jännittää. Musiikinopiskelun pitää olla hauskaa ja rentoa, mutta ei tavoitteetonta.

Opetus voidaan toteuttaa joko perinteisen soitonopetuksen tapaan tai puhtaasti oppilaan toiveiden ja kiinnostuksen pohjalta. Toisin sanoen oppilasta voidaan ohjata tavoitteelliseen opiskeluun tai soittaa pelkästään ”terapiamielessä” rauhallisesti edeten. Opetusta saa sekä klassiseen pianonsoittoon että  kevyeen- tai pop/jazz –musiikkiin. Pienten lasten kohdalla opiskelemme yleensä ensin perusasiat sekä klassisesta että kevyestä musiikista. Ala- tai yläikärajoja aloittamiselle emme lähde asettamaan. Alle kouluikäisille pianonsoiton opetus voidaan toteuttaa myös pianomuskarin muodossa.

Opetusta saa myös esim. kevyen musiikin säestämiseen, jos olet laulaja tai tarvitset soitto/säestystaitoa työssäsi tai harrastuksessasi. Opissamme käy paljon myös opetus -ja hoitoalan ammattilaisia hankkimassa lisätaitoja työelämän vaatimuksiin. Soittotaito on investointi, joka säilyy!

Säännöllinen opetus antaa parhaat tulokset ja helpottaa sinulle sopivan opetusajan löytämistä, sillä opetusajat ovat pitkälle etukäteen varattuja. Tarjoamme tietysti opetusta myös satunnaisesti tunteja haluaville. Voit siis varata vaikka vain yhden opetuskerran, jos haluat käydä kysymässä neuvoja tai vinkkejä soittamiseen tai nuotinlukuun liittyvissä asioissa. Kotisoittajankin on hyvä hallita perusteet oikein. Yksin opiskellessa homma alkaa usein polkea paikoillaan!

Meiltä saat myös vuokrattua edullisesti aloitussoittimen kotiisi, mikäli haluat vielä toistaiseksi harkita oman soittimen hankkimista. Yksityisopetuksen lisäksi tarjoamme ryhmäopetusta 2-4 henkilön ryhmille. Ryhmäopetus sopii esim. sisaruksille tai kaveriporukalle ja on sekä hauska että tehokas tapa musiikin opiskeluun.