Pianomuskari

Pianomuskari on alle kouluikäisille mukava aloitus musiikkiharrastukseen. Pianomuskari on joko yksityisopetusta tai voidaan toteuttaa esim. sisaruksille tai kaveruksille yhdessä. Opetus suunnitellaan hyvin joustavasti, joten se sopii sekä rauhallisille että vilkkaille lapsille.

Opetus toteutetaan pianonsoiton opetuksen tapaan, mutta mukana on elementtejä muskarista. Erityistä ”musikaalisuutta” ei vaadita ja opetus suunnitellaan jokaiselle lapselle ihan omannäköiseksi kokonaisuudeksi. Tarkoituksena on antaa lapselle positiivisia elämyksiä, herätellä kiinnostusta musiikkia kohtaan ja tutustuttaa musiikin eri elementteihin. Pianomuskarissa käytetään pianon lisäksi paljon muitakin soittimia, rummutellaan, lauletaan ja joskus pelataankin. Taustalla on ajatus antaa lapselle hyvät valmiudet mahdolliseen myöhempään musiikin opiskeluun, oli soitin sitten piano tai mikä tahansa muu.

Koska opetus on yksityisopetusta, koko lukuvuodeksi ei tarvitse alussa sitoutua! Opetuksen on tarkoitus olla hauskaa, vaihtelevaa sekä taitoja kehittävää. Tervetuloa tutustumaan!!