Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan pianonsoittoa ja pianomuskaria!

Kesälomat alkavat olla ohi ja osa oppilaista jo aloittanut tälle syksyä. Nyt on hyvä aika viimeistään varailla opetusaikoja, sillä ajat täyttyvät elokuun loppua kohden nopeasti. Toivotamme myös uudet oppilaat tervetulleiksi! Voit varata ajan puhelimitse, sähköpostilla tai nettisivujen yhteydenottolomakkeella. Olet myös tervetullut paikanpäälle tutustumaan, mikäli vielä mietit, olisiko pianonsoitto tai pianomuskari sinulle tai lapsellesi sopiva harrastus.

Aurinkoista syksyä!

TUTUSTU TAMMIKUUSSA!

Kiinnostaako pianonsoiton opetus tai pianomuskari sinua tai lastasi? Tammikuussa tarjoamme ilmaisen tutustumiskerran (30 min) uusille asiakkaille! Varaa aika ja tule paikanpäälle tutustumaan toimintaamme! Tilaisuus voimassa vain tammikuun ja aikoja rajoitetusti.

 

Soittamisen ja laulamisen iloa; Pianomuskari 2015

Tänä syksynä aloitettu uutuus on pianomuskari, joka on suunnattu alle kouluikäisille soitonopiskelusta tai musiikista kiinnostuneille. Pianomuskari on ”välimuoto” perinteisestä muskarista ja pianonsoiton opetuksesta, mutta se auttaa myös muiden soittimien omaksumisessa myöhemmin. Opetus on yksityisopetusta tai asiakkaan omalle lapsiryhmälle suunniteltua, joten koko lukuvuodeksi ei tarvitse alussa sitoutua! Tervetuloa tutustumaan!!

Syksyn muskarit ja soitonopetus

Tällä hetkellä muskariryhmiin on muutamia vapaita paikkoja, kysy lisää! Mukaan ehtii vielä! Muskarit alkavat 1.9.2015, mutta vapaita paikkoja voi kysellä ympäri vuoden.

Pianon- ja kitaransoiton opetukseen voi tulla mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa. Tervetuloa!

Lisäpotkua pääsykokeisiin

Musiikinalan pääsykokeet tulossa? Hae meiltä lisäpotkua! Tarjoamme lapsille pääsykoevalmennusta; sekä paketteja että yksittäisiä valmennuskertoja tarpeen mukaan. Kysy lisätietoja!

Syksyn 2013 muskarit

Viimevuoden muskarilaisille on tulossa lähipäivinä postia kotiin syksyn aikatauluista sekä pieni muistinvirkistys viimekevään lauluista ja leikeistä. 🙂

Toivotamme myös uudet muskarilaiset tervetulleiksi! Olemme lisänneet useita uusia ryhmiä aikatauluihimme ja muskarinohjaajana toimii yrittäjä Soile Hosionahon lisäksi Tuija Puurunen. Muskarit alkavat syyskuun alussa. Kysy vapaita paikkoja!